RSS

Award dari Lina

Bismillahirahmanirahim




Award ni datang dari Lina.. Yeah.. nanti dapat award lagi kasi kat kakiza ye. Kuikui.. Award ni bersama tag pula..



1. Apa yang bermain difikiran anda sekarang ni?
Sekarang jam 520 pagi.. Hujan pula.. nak sambung tidur ke tak ye?



2. Apakah nama samaran anda?
Panggilan keluarga dan rakan yang terdekat dan akrab: Ja
Panggilan biasa : Iza, Izza
Panggilan setelah datang ke sini (orang sini panggil) : Nurul, Nurel, Nur *orang sini lidah berbelit* .


3. Berikan 3 orang yang anda sayang?
Ni soalan apa.. berikan 3 orang sayang? 3 nama? 3 benda?3 kategori? *blur..*



4. Panggilan untuk si dia?
Abang (setelah kahwin) , Abgfiz (sebelum dan setelah kahwin).



5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa?
Errk.. tak ada dalam fikiran pula. Nanti dah fikir banyak pula kan lina?




6. Blog manakah yang anda suka lawati?
Banyyakkkkkk.. tapi paling saya suka lawat adalah blog yang awal-awal saya menjadi silent reader ketika saya awal-awal berblogging dulu. Sekarang dah tak jadi silent dah.. Sebab dah kenal



7. Tagkan kepada 10 rakan anda:


Tag ni sekali dengan award kan? So, please allow me to giving this award to..


Chik Na

Kak Nini

Kak Anis : sabar ye kak anis. segala yang milik kita sebenarnya milik Dia.

Kak Hanie

Kak Fa10

Cik Paro aka Miloicekaw (terbelit-belit duk sebut miloi tu)

Alyynz

Kak Shira

Ani

Ejan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

cik paro said...

awat nak terbelit2 nak sebut milo ice kaw tu??hehhehehehe...

NURUL IZZA said...

cik paro: laaa milo ice kaw ke?hahahah

cik paro said...

haahlah..
milo+ice+kaw=miloicekaw....

aNiS tHe BumbleBee said...

hihi..nnti akak buat ye..thanks for da award dear..

Ummi Hanie said...

iza...akk dah siapkn skali dgn awesome award tuh..silalah baca ye ;)

http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/08/tag-awards-from-izza-nebraska.html

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan