RSS

Special Thanks ^_^

Bismillahirahmanirahim


Hari ini mood mengadap pc sangat tak de. Rasa penat + malas + tak bermaya - padahal bukan buat apapun kat rumah. Tak cukup tido?? Mungkinla kot. Semalam Iman tidurnya jam 12 tgh malam, pastu saya sedar jam 430 pagi solat subuh + basuh bilik air + kemas-kemas sikit2. Buka pc internet pula tak dapat nak access. Tensi betul. Tak faham kenapa, bukan tak ada line, masalahnya facebook dan email boleh pulak buka. Pc rumah menggunakan Maxthon. Guna maxthon tak jadi, guna internet explorer lagila tak jadi. Sudahnya mood terus hilang.

Untuk menghiburkan hati yang lara.. (ceeeewaaaaaahhh cewahhh) saya tempek award dari Ummi Salsabila aka Kak Raudhah dan gift dari Kak Deena Terima kasih daun keladi.. terhibur hati~` lalala~~~








Dari ummi Adam yang encem



Ummi Adam tinggalkan homework kat saya tapi sikit je.. sayang kat sayala tu. Ekeke




Saya nak pass award ni pada




3- Lina






Setelah dapat award sila buat perkara berikut ye darling-darling semua :




  1. Copy dan paste kan pada blog korang

  2. Buat satu entry tentang award ni

  3. Ucap terima kasih dan letak link padaentry tersebut

  4. senaraikan 5 blogger sebagai penerima award

  5. Beritahu penerima award supaya dia tahu yang dia adalah penerima award

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

llizam said...

thanx izza. 1st time dapat award neh. nak pass kat saper la ek. takdak kawn lg kat blog2 neh. ;p

nnti zam "amek" award ne ye. wah2 men amek2 plak.

sampaikan peluk cium buat iman ^^

Ummi Hanie said...

same laa dgn akk..
modem brmasalah..mujur ada 2 jenis.
yg satu ni pulak kena pakai kabel pnjg baru laju sikit connection nye.

ops sori xbalas2 lg emel..tunggu sikit lagi ye ;)

~: UmmiNor:~ said...

heheheh tq, lambat sikit nak buat assign ni aci x? yg Nadiah bg hr tu pun akak dok simpan lagi hahahaha

Ummi Salsabila said...

wah! adam yg encem?
bagus buat homework.seb bek akak bg yg sikit je.hehe

NURUL IZZA said...

llizam: kalau xtau dh bayk kali bg award eheh

ummi hanie: xpe akak..lama pun xpe sebab sedang duk fikir..

ummi nor: haha xkisahla bila.iza pun kadang tu 2-3 bulan duk peram.haha

uummi salsabila: ye ummi adam.=))

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan