RSS

Iman lagi.. dan lagi..

Bismillahirahmanirahim..

Video Iman lagi.. Mak Uda..sila2 download ye..Untie Ros, tengok puas-puas ye. Atuk Piah, ni untuk atuk ye.. (psst..kalau tertengok background yang sepah shh diam -diam ye..buat tak nampak aja..)

video


Yang ni Iman bersama ayah..yeah!!

video

Ni video yang lama, Iman nak main dengan kuda tu.. Pening pale Iman..nak ambil tak sampaila ummi..


video

Ayah sedang sembang-sembang dengan Iman. Sekali lagi, Iman happy bila duk dalam changer diaper. Huh..


video

Video semalam ummi ambil, suara Iman dah serak. Iman sakit tekak la ni.. Iman boleh gelak je..;(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Nadiah Sidek said...

uih...byknya ummi iman upload video..hehe. safiyyah nangis tgk video yg iman jeluak dlm video sblm ni. ehe..

NURUL IZZA said...

mmg ummi selalu amik video iman..skg ni je rmi nk tgk esp makcik2 iman kt malaysia ni..jd ummi minta izin dgn ayah..ayah bagi upload video iman..ala safiyyah tu memang..jumpa iman je nangis..jumpa ummi iman yang comey ni pon nangis..sume nangis..nangis manjee gitu ;)

lina said...

iman...makuda dah smpn byk video iman..nt mk uda tnjuk kat atuk ye...=)

maryam izza said...

alah somelll nya baby iman... lama tak bkk blog dah besor budak ni makin besaq geram nak cubit haha

atienanurin said...

iman ni...sebijik cam muka ayh dio...gumuk doh iman nih. jgn jd mcm cik ar dah ler yer iman...tapi ade je kwn cik r oyak muka iman ader iras cik r gok skit2....huhuhuhu

NURUL IZZA said...

lina: yeay..tunjuk kt diknor jugak..;)gmbr tunang jgn lupa ye..sila2 send ke email

kakeja:haha nk cubit meh sini ye!~~~\\

ain: mmgla muko ayoh kalau anok ayok..wakaka..\

iman-> cik ar koya la cika r..

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan