RSS

Permintaan ramai ~~




Bismillahirahmanirahim..


Atas permintaan ramai.ecece.. meh tengok Iman ketawa dan bercakap ( entah apa tak paham). Lina, mak tengok ya moga-moga rindu terubat. Cik arr..meh tengok Iman ni.. Ros, ni dia anak buah yang beria nak cubit ;p




Ni video time nak salin diaper Iman. Entah kenapa bila letak je di tempat changer diaper ni, gembira sangat. Asyik duk menjerit nak gelak dan sembang. Tak paham ummi. Ni malam tau pukul 12 gitu. Mata ummi dah tak leh buka, tapi Iman nak main juga. Bila cek, ohh Iman dah nak kena tukar diaper...








Yang ni pulak lepas Iman bangun dari tidur, bila tengok je ummi terus sengih-sengih. Sebelum tu melalak. Tapi masa ni, lampu tak buka. Jadi gelap sikit. Maklum saja, sekarang musim luruh-sejuk jadi matahari tak secerah musim panas.






Sebenarnya tak nak upload video ni, tapi sebab Iman banyak pula sembang dan gelak..jadi upload jela..Abaikan background belakang ye. Sepah. ;) Maklum saja, kalau nak tidur siang, terpaksa bentang selimut. Sejukkkkkkk ..~~~~

Kat bawah ni pula gambar Iman, sebenarnya perubahan muka Iman. Muka Iman ni asyik berubah aja. Sat muka ummi, sat muka ayah. Tapi banyak ikut ayah. (dah nama anak ayah kan ;p) background gmbar tu, putih je.. Tadi dah edit tapi lupa pulak nak buh kaler background. Layan aja ye.





p/s: moga-moga Mak, Lina, Cik arr, terubat rindu pada Iman ya. ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

inani said...

uiks....comey nye....cnfirm ikut mk ayah nye....kiss n hugs for u iman!

annie said...

tommeyyy nnyeeee!!!!
nk baby jugak...!

za,upload la gamba za n abgfiz ms baby, leh tgk muka iman cam muka sape, hihi ;)

pali said...

menurut firasat aku lelaki beranak saudara dua, beso ni cun meletop anak korang ni. haha.

ana doakan solehah. Ameen!

lina said...

alala...iman....
dpat gak dgr suara iman..hehe...
lina bkn stakat tgk..download dah video iman ni...
=)
nt letak lg....=p

rosnah_muhdyusoff said...

puas hati dapat dgr suare iman..takpela..suare maknye abaikan ;p..comel iman nak sembang..hehe..bestnye tgk relation antara mom and baby..;D

rosnah_muhdyusoff said...

haha..satu lagi xleh tahan tang izza cakap hidung kembang ikut sape..haha...

NURUL IZZA said...

enan: comey sahla ikut ummi ;p

ani:ala ani..za xde gmbr ms bb.abgfiz pulak 4 album bantai gmbr baby..maklum saja..anak sulung..tp abgfiz comey sgt ms kecik..sungguh!!xcaye je tgk dia..ekeke

pali: bacabeberapa kali br paham..sblm tu duk tertya..bila pula dia beranak dua ni..ekeke
amin..mg2 doa uncle dimakbulkan..jd ank solehah.amin iman doa uncle cpt kawen..;p

lina:xpe makuda..nant ummi letak lg..nk je bg kt atuk..tp ssh pulak..nnat makuda tunjuk kt atuk ye.. ;)

ros: awal2 video mmg dh lama amik..asyik menjerit je keje..abaikan je suara umi iman..ekeke..kebetulan time tu abgfiz duk ajar jelir lidah..tengok jela kt ayh dia..hehe/..nnt post lagi..

yela hidung kembang netah ikut sape..bila gelak2..mmg kembang je..hehe..mgkn sbb pipi tembam sgt..tu jd gitu ;)

rosnah_muhdyusoff said...

haha..entah bape kali la aku tgk video ni...comel iman..die nak try jelir lidah cam ayah die wat gak..haha..

NURUL IZZA said...

ros, nnt postklan lg..byk je amik video dia.nnt ada yg rs ok nnt postkan..rmi nk tgk ni.ekeke

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan