RSS

Apple Cheese Cake


Hasil daripada lebihan cream cheese dan epal pemberian Ifa yang dipetik dari ladang epal jauh nun di Nebraska City. Rata-rata hypermarket penuh dengan epal. Agaknya sedang musim epal kot..
# kek kurang menjadi..tak naik..pelik..=(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

ainzoo said...

ko cari cheese jenama apa eh? kawan aku nidam nk makan cheese..ble jmpa kat walmart ke?

NURUL IZZA said...

kak ain : nak makan cheese ke cream cheese?cream cheese kat wal mart ade..yg ni pon guna jenama walmart

ABDUL HAFIZ said...

kak ain.bkn kat walmart je blh dapat cheese.kat super savers dan super market lain bersepah cheese.Ckp je cheese apa nak.Semau nyer ada si sana

maryam izza said...

uih kat sini susah nak cr cream cheese huhu... fresh cream ada

NURUL IZZA said...

kat mlaysia xtau..sebab mai sini baru kenal cream cheese..haha

NURUL IZZA said...

kak ain : lupa..kalu nk cari cream cheese cari yg jenama philadelphia..yang ni sedap.. kalu jenama walmart tu keras semacam..

lina said...

Kak izza ni rajin bt0l wat kek..
heheh
nt kat msia wat utk lina yek...kui2

NURUL IZZA said...

lina:miss u sis!!!xpe2..nant balik kiza buat khas utk lina..ngeh2..

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan