RSS

Gambar lama


Gambar lama..majlis berbuka puasa di rumah Roz bersama pegawai MSD Chicago, Pn Rohana dan En Azmi. Yang pasti, ni je Melayu Islam Malaysia yang ada di Lincoln ni./..=((

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

maryam izza said...

sedih sedih sob sob... sikitnya, so moralnya akk rasa kene bersatu padulah melayu malaysia kat sana... bersatu kita teguh bercerai kita roboh kan za

NURUL IZZA said...

hahah..wallhua'lam

warx.hensem said...

ok la tu, sebelum family2 dtg thn lepas, bdk2 melayu kat ames ni pun belas2 je..huhuuu

NURUL IZZA said...

warx hensem : belas2 tu ok juga..kalau kami xdtg damak nye xsmpi 5 org la kot..sebab thn ni dtg 4 orang..gitula..

Suhaizi said...

haha sebelum hangpa mai lagi lar hahah boleh dibilang sebelah tangan jek hehe tapi ok lar next year ramai lg nk mai hehe tapi mkg den balik awal sket la haha abis study cepat2 hehehe nnt kalu de rezki mai lg hehe tapi tak tau la kat mane lak hehe kalu dapat kat tmpat sama lg senang hidup!

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan