RSS

Banana Strawberry Muffin


Projek semalam.. strawberi dan pisang banyak.. Inilah hasilnya..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

Suhaizi said...

salam Hafiz&Izza, Time kasih for these muffin cake! hehe sedap gak. macam2 rasa ada, banana, strawberry and once time tergigit kacang kot! hahah ingat batu ape lam muffin nih hahah TQ

ABDUL HAFIZ said...

Zie akan la nah bubuh batu..hehe,,blh juga kalau bubuh batu ganti kacang..hehe

NURUL IZZA said...

hahah..aah buh almond 2 biji mlm td..malas nk blend..buh je sebiji2..hahah..maaf ya yee.sedap pe almond

Qis.. said...

ohhh..sedapnye muffin tu cik Izza oi..nak skit...hehehe..nanti leh kasi recipe ek..xpandai lagi nak buat muffin2 ni...mkn je pandai...hehe..kasi bro sorang tu,sume sedap je ek....hehehe

NURUL IZZA said...

hehe..haih..sy ni pon xpandai cik qiss oii..main campak mencampak..hehe.pastu bg kt en suhaizi tuh try..haha..

cik qis..kalu duk jiran dh lm dh bg muffin toh..hehe

Qis.. said...

hehe..doa2 la mg one day kite dok berjiran...hehe...leh tuko2 makanan...hehe..tp,serius ni..kasi la recipe nye ek bile free2 ye,cik Izza..

P/S: biarla awk da kawin pun,sy tetap nak pggl awk 'CIK' Izza..hehe..jgn mara En.Hafiz yaa..(^_^)

NURUL IZZA said...

cik qis..boleh aja bg resepi tuh..nk bg tru blog ke tru email..heh
nway..mg rmi pggl sy cik za wlau dh kwin..hahah..xpe la ye..muda lagi nih..cute lagi..hahah(perasanla pulak..)

suhaizi said...

eh izza! cmne kenal Qis tuh? aduh kecik betul dunia ni kan then bagus gak blog nih leh connect people-to-people hehe well takleh la nk buat nakal2 sket nih huhu

NURUL IZZA said...

ohooo..kenal nama qis je..xkenal pon muka mane satu.hahah..qis tu peminat baru blog ni kot..hehehe

warx.hensem said...

peh..lapar2!

Qis.. said...

Cik Izza yg cute: It's up to u whether nak antar the recipe tru e-mail or nak letakkan kat entry blog awk..sy terima seadanye..hehe..neway,dis my e-mail adress ladybalqis@yahoo.com..leh add frenster or ym skali..hehe..3 in 1..

En.Suhaizi:Sy kenal Cik Izza n blog nye ni tru ur blog le..hehe..tp mcm kate Cik Izza,xkenal pun org nye how..Yup,betul she said that maybe i merupakan peminat baru her blog..hehe..peminat recipe2 masakannye actually...hehe

NURUL IZZA said...

warx: kalau duk jiran dh lama bg tuh

cik qis: ok ill try add to my ym..muahaha..kelawakkan terseerlah setelah mengetahui cik qis ni minat masakan sy..aw terharu biru ni..terima kasih...hihihi

Siti Nor Ani said...

za,kawan2 ani terkezut tengok gamba muffin za...hahaha!...diorang ingat tumor ape yg berdarah2 tu (nmpak merah sket je.hehe..)almaklumlah....bebudak kat lab ni dah "masak" dgn segale-male tumor yg ntah pape...tetibe trase lapar.......sangat2 lapar....oh muffin!

za said...

ani:hahah lawak2..ade ke tumor..mentang2 la duk lab sepanjang masa terus nampak merah tumor2 tu ye..heheh..muffin xberapa nk jadi sebabnye za xde acuan muffin..jadi patut kembang ke atas,muffin za kembang ke tepi..hahah..

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan