RSS

Tukar plan..

Bismillahirahmanirahim

Buat entry dalam jam 146 pagi selepas menyusu mek comei. Hish.. dah lama buat plan nak gi jenjalan ni, tiba-tiba terpaksa tukar plan. Yang geramnya, pihak berwajib pun tak berapa nak pasti.. #$%^&*.. grrrrrr... lepas tu pula, bila buka website, tak ada apa pulak. Ni yang rasa nak bebel je..

Hah?? Nak gi mana? Sabar na.. nanti dah pegi, saya bikin cerita.. Okeh.. nak menyambung tidur.. ZzZzZZZZZZZZZzzzzzzz....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

LanaBulu said...

Izza,,,..kome nih dah buang tabiat ke..
dok cerita sekerat jalan nih..?
Kita orang yg dok baca tajuk tadi ..ingatkan apanye...?
rupanya nak sambung tidoq...
tak patut...
anyway h/b/day utk afiz..moga bertambah ceria dan study baik2 dan cepat2 balik ke tanah ayaq ni..
jgn dok lama2 kat sana tu..ok
bukan apa..kot2 asyik dok kena ayaq batu/salji saja..tak kenai lah pulak keleboq nantinya..

Chik Na said...

ni mesti kes tak lena tido...saje buat n3 suspen ;-)

NURUL IZZA said...

LB: jgn risau..kami mmg nak balik..mmg kena balik pon..balik ngajar usm.

chik na: heheh saje nk suspend.nk mrh sebenarnya ;)

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan