RSS

Iman lagi..

Bismillahirahmanirahim


Entry pendek berkisahkan Iman, Iman lagi.. Pagi ini, umi tengah masak (read: masak untuk tengahari ), kalau masak lewat, risau Iman bebai, susah pulak nak masak. Jadi umi masak lepas subuh, untuk elakkan dari masak lewat tengahari nanti.


Dalam pukul 7 am macam tu, mek kecik bangun.. Dah bangun, elok-elok je dia main sorang-sorang, bila ayah mengadap pc, mulala duk menangis. Saje je tu, tak sakit apapun, tak lapar pun. Kemudian ayah buka you tube, pasangkan nasyid. Guess what?? Iman diam serta merta.. agaknya seronok ke macam mana tak pasti tapi Iman diam je. Jadi dengan itu, umi buka balik lagu nasyid kat sebelah, senang kalau Iman nangis, buka blog keluar lagu Iman.





Ni gambar pagi tadi, Iman tarik play in gym Iman nak main. Umi dah simpan play in gym Iman tu, tapi ditariknya nak sentuh kuda tuh..






Ni pula selepas umi solat, Iman asyik duk main heater. Hish.. mainan punya banyak atas katil, nak jugak main benda lain. Suka explore mainan sendiri.


p.s: Rambut Iman dah panjang, nak potong takut pulak..http://www.emocutez.com



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

lina said...

tak pyahla ptg rmbt iman..nt blh ikat tocang..comel2...=)

miloicekaw1119 said...

iman comel!!

aNNa said...

mek kecik?? hehe..kedengaran kiut lah.

Nida said...

Ala tembamnya pipi cucu Tok Su ni... nak lawan dengan ayahnya ke?.. mana paling chubby..hehe

UmmiKhayra said...

iman.. iman... nape tembam sangat??? comelllllll

NURUL IZZA said...

lina: masalhnya rambut dia dh serabut pun..sepah2..kalau tgh main golek2 tu rmbut mcm apa je ekeke

miloicekaw: hehe tq untie ;)

ejan: haha mmg kecik pun..

maksu:

tuhla..duk berlumba dgn ayah dia kot.hahahah

UK: iman..iman tembam sebab umi bg makan byk.haha sian umi iman byk amik zat dia.ekekek

atienanurin said...

bagus la iman makin tembam n makin aktif, tu tndanya dia chat dan normal.. Xpe iman, mkn byk2..jd cm cik r nih..OK!! Kite geng r iman!

atienanurin said...

Time ni nmpk iman mcm ank jepun la pulop..

aLyNnZ said...

baik iman memahami ummi nak masak..bertambah2 shat iman skrg montel..

hehe..rambut danish pun dh panjang..tp abahnyer dh trim skit xlerr panjang sgt..rmbut danish biler panjang jd melentik2 especially part kat tinga..

NURUL IZZA said...

ain: haha jd po cik arr gak..nyaknyo ko umi la..iman supo yamapi dok?hahahha

alynnz: Iman kdg je memahami..yg lainnya tak paham, mau disisi umi.asdehhhh

danish tu rmbut comey..iman rambut serabut..sepah sikit =)

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan