RSS

Tag dari Chik Na




Sebenarnya malas sungguh nak buat tag. Huhuhu.. tapi demi Chik Na, daku gagahkan jua.. hikhikhik



1. First time jumpa with ur hubby bila n kat mana?
First time jumpa kat bilik mak di USM. Malu sungguh masa tu . Makmertua kebetulan guru bahasa pada masa tu.


2. Love at first sight?
Entah, tak kot..(eerrk, cinta monyet-monyet dikira ke?)




3. Who is he when the first time u meet him?
Senior tahun akhir



4. How long it takes for him to ask u out of a date?
Adeh..lupa sangatla..sungguh



5. First place dating?
Bukit Bendera bersama Ain (adik) dan Fizah (adik ipar) Makan tengahari di rumah mak ekeke






di Bukit Bendera




6. How he proposed?
Ni proposed untuk kawin ke? Kami buat keputusan sama-sama. Sebelum tu, keluarga abgfiz dah datang rumah. (Kalau dah datang rumah, kira nak jadila kan..)



7. Special Date with your hubby?
28052007 - akad nikah






8. Changes that he asked u to do?
Be as I am.


9. What is about him that u love him so much?

Banyak..

1- Pendiam
2- Caring sangat
3- Outspoken
4- Telus
5- Berjiwa Melayu



10. What is about him that u wish he would like change?
Kurangkan minum minuman manis dan makanan berlemak



11. U will lose ur mind n crack ur head when he?
Tak bagitau balik lewat



12. U will smile thru ur eyes for the whole day when he?
Senyum dan happy satu hari (lepas ni mesti duk senyum memanjang..ekek )



13. Complete below sentences 'My love towards my hubby is as big as..?
My love towards my hubby is as big as 'TAK TERKIRA BESARNYA..'




Nak tang pada siapa ya?



1- Kak Anis di Sri Lanka (mek, sila jawab tag ni nak baca..)


2- Ummu Ammar


3-Kak Nini


4- kak Raudhah


5- kak Arnie


6- kakJaja (ni kalau akak ada masa )


7- Kak Hanie


8- siapa-siapa yang nak menjawab (sebenarnya tak terfikir siapa..huhu)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

fa10 said...

akak pun bertemu jodoh ngan senoir tahun akhir... rasanya kita ni dr skolah yg sama kot... kat tgh2 bandar kota bharu tu

Chik Na said...

hubby izza tu student yr mum ke?

aNiS tHe BumbleBee said...

apesal beta kene jawab??ko nk kene ni izza..nnti ade tag lain,siap ko..lalallla~

Bint Lazim said...

aww so sweeeet :D

aNNa said...

nape tak tag kat ejan ni? kechek atie..hehehe!! eyh..da dpt add lom? ezan_www@yahoo.com taw!

♥ Ummi Hanie ♥ said...

ngaaa...kena tag..tag maut plak tuu..hahaha..
hmmm..insyaAllah akan dijawab bila lapang2 nanti..masuk to do list dulu yer...:)

ofis mak kat USM?mak kerja sebagai apa iza?school ape yer

wah iza amik diploma sembilan yer..camana tu..ajar le akk sket..tingin gak nih :p

NURUL IZZA said...

fa10: oo yeke? sekolah tgh2 bndr tu ada dua..yg mana satu ye?

Chik na: izza student mak mertua..

kak anis: saje nk suh buka rahsie..ekekek

bint lazim aka nor: ekeke..sweet tang mana tu..kak za mmg sweet ;)

ejan : oo ejan nak jugak ke..ok2 sila2 jawab tag..erkk dh kawin ke?? ;p

Ummi hanie: makmertua keje pensyarah bahasa..mengajar bahasa melayu LKM.kalau akak ke kampus induk insyaAllah jumpa makmertua dan ayah.ayah pon kampus induk, HBP ;)

ala diploma sambilan je..

Ummi Salsabila said...

alamak,akak kena tag ni ke? ok,nnt akk try ek..malu gak nak jiwang2 ni.heehe

Ummi Hanie said...

salam mek izza ... :)

akk dah siapkan tag ! yeayyy !!

silelah intai

http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/04/tag-bout-mr-hubby-by-izza.html

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan