RSS

Halal Cheese~

Bismillahirahmanirahim..

Nak makan keju, tapi ragu2 tentang halal? Kat Malaysia alhamdulillah, ada yang sanggup berhenti dari peguam, semata-mata buka kedai buat keju. Keju tersebut dibuat dari palm oil-sangat menyihatkan dan tanpa kolestrol. Boleh melawat di sini. Kat Malaysia, logo halal memang banyak je ditiru, kat US insyaAllah, sebab orang sini mention semua kandungan. (salah betulkan saya). Takat ni memang gitula apa yang saya tahu. Rujuk disini

Untuk mendapatkan keju halal, sila ke sini dan info nye disini. Mahal sedikit tak apa, asalkan halal. Makanan tu darah daging nanti.

p/s: kalau ada kat Malaysia ni, saya dah jadi pengedar.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

miloicekaw1119 said...

kak..
takut jgj mkn benda xhalal ni ek..

LanaBulu said...

Berhati-hati tu elok sangat..
Bila balik ke Malaysia nanti habaq lah no..
boleh kita orang tempah majerin tu..
Jenama : FISzA KEJU..

Ummi Salsabila said...

wa..cpt2la izza blk.bagus gak idea izza tu..boleh supply ke kedai halal fmly akak t..:)

NURUL IZZA said...

miloicekaw119 : ish mestila takut tau.sebab darah daging akan jd keturunan

LB:balik msia nnt teman heboh satu dunia (tru blog) ekeke

US: oh, akak ade kedai fmly ke? jual apa? lehla jadi pelanggan tetap nnt ;))

Nida said...

Salam Izza..

Ahamdulillah kat NZ ni ada cheese halal (Bega) dan mudah didapati... cuma harganya mahal ler sikit

atienanurin said...

pahtuh...nak pilih gane hok halal di Malaysia..sbb sumenyer bertanda halal jakim??

NURUL IZZA said...

maksu: oh ehh?? ada ye kt NZ? kt sini ada yg vege. tp kdg dia xmention pon what kind of enzyme that they put in cheese

ain: tuhla..jgnela make benda2 karut.masak sendiri.

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan