RSS

Haih..bahaya public picture..

Bismillahirahmanirahim..

Tadi saya buka blog teman baik saya, Ejan..wakaka..tengok tajuk, suspen je. Buka link video kat blog dia pun suspen je.. Tapi bila habis.. kelakar sangat.

Moral:

1- Risau juga kalau gambar kita dibuat begini
2- Kalau gambar anak pun lagi risau
3- Moga2 Allah lindungi kami~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Chik Na said...

ha ah ..betul betul buat chik na suspen..siap suruh off hp tuh..(tapi chik na tak de la nak off hp chik na masa tunggu counting 100 second tuh he he he)

LanaBulu said...

good idea,,
boleh tiru heee..

♥ Ummi Hanie ♥ said...

lambatnyaaa nk tunggu counting 100 tu abess..

tp sbb dah bace komen semua so dah buleh agak..tp best gak tgk efeknyer..hihi..tu kawan izza tu la kan?

Maryam Izza said...

za i'm back!
makin lawo blog za...
baru2 ni balik kg kak ija bukak tenet mak nak nengok gambo iman...
mak dok suka nengok video iman tuh pastu mak kak ija kata pandai za memasak ;)
eh kopiah senget dah balik dah ya. mesti cik iman dan cik safi rindu kat dia...
kak ija baca entry bwh tuh...sedih pulok rasanya. takpelah kak nadiah ada lg...
k za take care! slm cium buat cik iman drpd tanter

aNNa said...

hehe..dulu masa zaman ber frenster, mmg 1 folder je utk public. 4 lagi private khas buat kawan2 je. sbb macam ni la. tapi, sekarang takot tu dah ilang plak. tggl bimbang je. ekekek. jangan sampai keluar yang memalukan sudahla..

NURUL IZZA said...

Chik Na: suspend kan.. takut iza nk buka..

LB: kalau gmbr sendiri xpe, ni gmbr org lain.huhu takut juga dukberblogging ni,. mana tau adayg curik2 gmbr. esp gmbr iman ni..

kakeja:yeke. mak kakeja rindu kt za eh.kimsalam kt dia ya..

ejan: tuhla..risou jugak kan..huhu

Miss jane said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan