RSS

Kakak yang sibuk

Bismillahirahmanirahim

Sibuk suh adik dia duk bawah gym tu dan nak selimutkan adik dengan selimut tebal padahal waktu ni panas sangat! Duk marah-marah ummi sebab ummi tak paham apa yang Iman cuba sampaikan.


Puas hati sebab adik ikut kehendak dia!


Adik masuk dalam swing, dia pun sibuk nak betulkan adik dia..


sudahnya, adik tertidur.. boleh pulak ada baby doll kakak kt sebelah tu.. kerja kakak la ni~~


close up adik.. Ump pipi tu bagai di pam-pam.. Bulat pun ya, bulat tak bulat berat Muizz dah ke 15.6 lb~ 7.06 kg! Perghhhh.. semangat! Saiz pampers sekarang saiz 2, habis saiz 2 sekotak ni, saiz 3 la kot. ish ish.... ikut sape nih..~~



Yang ni gambar tadi, suka bercerita .. cerita yang ummi sendiri tak paham. Muizz? Muizz gelak-gelak je kalau dengar kakak bercerita. *erk...pakai skirt tapi bertudung.. macam mana tu Iman..*



Weekend lepas kami keluar ke taman. Lupa pulak taman ni ada sprinkle water, tak bawa pula baju Iman. Tapi nasib baik, Iman nak main swing je. Tengok je orang main air..



Lama duduk dalam swing tu, terlena pulak dia. Lepas tu tak nak balik. Hahaha~~ 


kakak sedang bercerita pada adik Muizz




khusyuk mendengar nasyid kanak kanak




last but not least~~ jom skodeng Muizz

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Irfan said...

comel nyer adik beradik ni.. tu kat blkg rumah irfan kan? selalu tgk2 budak2 tu main ain lepas balik kelas.. rasa nak join, tapi apakan daya... da besar >.<

Nurul Izza said...

hahah join jela..org sini xkisah pun ;p.. aah irfan taman belakang umah irfan tu, hr tu nak singgah rumah irfan tapi takut korg bertiga tido. jd singgah rumah ain sat. sat jela...

Chik Na said...

rajinnya kakak mengasuh adik...

yatie chomeyl said...

seksinyo ustazah Iman ni, pakai tudung tp skirt pendek kui3x

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

pandai kakak main ngan adik yek..gud gurl

Aleyn said...

Contoh kakak mithali...heheh

Abah Yie&Ummi Na said...

sweet nya...bagus kakak iman :) inilah contoh kakak yang baik lagi penyayang...

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan