RSS

Ayah, adhah, ajhah??


Bismillahirahmanirahim



Lately saya sangat sibuk, sampaikan saya sangat malas untuk mengupdate rumah comey ni. Lately juga saya sangat bermood untuk memasak. Sebenarnya lebih kepada nak makan je pun. Hahaha..



Ini cerita pasal Iman.. Iman sekarang sudah menunjukkan macam-macam aksi. Aksi yang kadang-kadang boleh membuatkan saya marah, kadang geram dan adakalanya lucu dan rindu dengan aksi dia tu!




Suka sangat main dengan rumput!







Sangat suka duduk dalam closet yang paling bawah tu. Itula port dia tatkala dia penat setelah main. Tak tahannya dia pandai pula buka dan masuk sendiri! Dah buka dia keluarkan 2-3 helai baju (mostly dalam tu selimut dan towel dia), kemudian masuk dalam tu.


Dan.. paling best (untuk ayah jela...)



Dah pandai sebut ayah!


video



P.s: amacam dengan watermark baru saya? kecik sangat ke? nak buat lain..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

Wasatiah Gurlzz said...

alorrr, bestnya dier dh boley sebut 'ayah'...(",)

fa10 said...

watermark tu dak ok rasanya, klu besar sgt nanti terlindung pula gambar2 yg comel itu...
Macam mana nak buat watermark ek? buat entry tutorial boleh? akak nak belajar la

lina said...

alala, iman ni..geram btl makuda tgk la........

yatie chomeyl said...

ok doh watermark tu..napok doh hehe

llizam said...

alallaaaa, chomeynyerrr iman. eheheh

chantek dah watermark tue, tak kecik sgt n tak besar sgt. ^^

light 0F happiness said...

salam kak izza,

mmmm comelnye imannn :D

NURUL IZZA said...

hidayah : umi je xleh nk sebut =(

fa10 : akak, dh reply kt komen

lina: bila nak jumpa mak uda ni/...

YC:hehe

lizzam: mekaseh..

light of happiness: salam sakina.. comey tapi buas!hehe.dah nama nya budak..

aLyNnZ said...

anak2 semakin mmbesar mmg menuntut kesabaran kite sebagai parents..danish pun sama lar xreti dok diam..tgn mengumbah bj dlm almari sambil pandang kearah alin..that means dia tau perkara yg dia buat tu salah...hurmmm...

watermark izza tulisannyer cantik tp pic tuu kecik sgt..lg better klau gambar ber3..complete family..pendapat alin lar..

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan