RSS

Spring : I'm coming!!

Wahwahwah...winter sudah kepergian dan spring akan mengambil alih..oh enak sangat. Mungkin minggu depan akan hujan mean : rumput mulai menghijau dan pokok yang botak kembali dihiasi oleh daun kehijaunan..



Happy birthday to me. Sempena hari lahir tahun ini, aku belikan kek dan buat nasi beriani utk menjamu abgfiz yang pulang dari Missouri. Sebetulnya nak sambut hari lahir kedua-duanya. Terima kasih untuk suamiku, di atas ingatan hari lahir yang tak pernah dilupai.

Yummy>> cream cheese in the outside and inside.. tapi manis sangat.. tapi sedap!! (buat penggemar cheescake)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

15 comments:

muqay said...

Selamat hari lahir kepada Abg Ipar ku diperantaun,

makan kek banyak2 nanti anak pun minat kek juga. hehe

maryam izza said...

OMG haha... cheese cake yummy!

Anonymous said...

sedapnya!!!!
lapar...huhhu

lina said...

anonymous tu lina la...wahahah

muqay said...

lina? adik lina? dik kpd kak fizah?

lina said...

dah tu...lina mana lg...
abg miq ni...

annie said...

Happy birthday Za!!

NURUL IZZA said...

MIQ: MAKAN kek byk2 nnt diabetes + berat badan naik etc..etc..

kak eja: sedap...rugi xrasa..

lina: nak mehla sini..

ani: tq..

Atif said...

uwah!!tak terliur pon tgk kek tu..hehe..makan budu nga mangga muda lagi best..hoho..epi belated bday za!!

NURUL IZZA said...

kak lat: budu tu sememangnya favourite tapi acu try cheesecake..ya Allah nikmatnye....tapi kalorinya..hihihi

Atif said...

hoho..izza buleh le makan kalori..ops!kek..hehe..k.lat ni..gumuk nanti..tp budu tu byk kemasinan lak..darah naik lak..hehe..tp anyway..budu mmg sedap!!yummy!

Nida said...

kalau mak su tak suka sangat makan kek...pak nep pun sama, tapi anak2 hantu kek....

NaDiaH said...

happy belated b'day izza! =)

lina said...

lina smpai mimpi2 mkn kek...
sedpnya tgk..
sgt suka coklat n cheese...huhu

NURUL IZZA said...

kak lat: preggie kt sini suh kt jd gemuk..mmg disuruh menaikan badan ke 40 lb..hehe


MAK SU: sikit2 bolehla makan..banyak2 muak seh..tapi abgfiz byk ke skit ke telan je.. ;)

kak nadiah: terima kasih..

lina:oh eke..ciannye adikku ini..sedap lina...tapi manis sgt..tp sedap..nnt nak beli lg tayang lg..wakaka

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan