RSS

Its beautiful, isn't it?

Bismillahirahmanirahim

Hari ni saya beremo banyak, tak tahu pasal apa. Mungkin pikir pasal study abgfiz,bukan senang nak habiskan phD di US, fikir anak-anak, keluarga di kampung. Balik abgfiz, dia usik-usik saya tapi dengan tiba tiba saya betul-betul rasa sedih, menangis tersedu-sedu .. dan tiba-tiba, Iman datang...

Sambil menepuk bahu saya, dan mengucapkan "oo..sorry sorry.." serta memeluk saya .. isn't it beautiful? how sweet ...












Tika saya nak solat, tiba tiba Iman ambil telekung saya dan solat entah berapa rakaat, sambil baca doa.. doanya saya sendiri tak faham tapi.. dia aminkan doa . Bila dia sebut 'amiiin' sambil raupkan tangan ke muka, terus hati saya jatuh kasih 100000 kali pada dia..






hero dah makin besarr~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

Atif said...

so sweet..."sorry..sorry.." comey...

yatie chomeyl said...

sweetnyo Iman..cayang sikit *mmuachhhh*

Chik Na said...

seronok dengar cerita iman..kecik-kecik da pandai solat siap doa lagi tuh... cote betul bila baca citer macam ni

makNjang said...

kalau tak salah saya, dulu masa kita buat usrah.. ada bab kita bincang anugerah Allah kot.. ada sorg geng usrah kita kongsi masalah.. tension study, rasa down..tiba2 kat tingkat ada datang burung comel, kicau2..terus kawan kita ada terubat hati down dia...
bila saya baca balik cerita awak, sama juga cerita kawan kita tu.. Allah anugerah anak utk awak, utk pujukan sweeeeet yang boleh redakan resah hati awak..(yg sebenaqnya pujukan tu dari Allah sendiri).. ya, anak aka baby.. saya sendiri pun, kadang terlalu pk pasal life sendiri, kerja..saya stresss, saya akan blk kg cari anak2 buah saya.. they're really sweet..hurmmmm <3
sekian !

kamilah said...

sejuk hati....~p

Abah Yie&Ummi Na said...

:) sejuk kan bila ada anak2 dan suami yg menyenangkan kita? alhamdulillah...

Aleyn said...

Comelnyer....and so sweet....

Maryam Izza said...

salam wbt...lama tak jenguk blog za bnyk perubahan yg penting i liokee !!!
alolo sweett nya kakak Iman !!! sejuk nya tgk kakak Iman makin cerdik dan cute :)
kak ija nak tgk video yg previous entry tp KPM blog YouTube nanti lah kak ija tgk ea...btw za happy sangat tgk budak budak makin membesar dan makin pandai...
am happy for u
take care za semoga Allah melindungi za dan family kt sana amin

.: D-Va :. said...

rindu iman :(

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan