RSS

Alhamdulillah

Bismillahirahmanirahim

Syukur kpd Yang Esa atas segala nikmat kurniaNya. alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy Abdul Muizz tepat jam 6.10 pm Jumaat lepas, 11/3/2011.
rentetan dan kisah akan saya ceritakan sebaik sahja badan pulih dan mood tiba-tiba dtg nk berblogging. sekarang ni saya sangat lemah dan tak daya. hihi semua benda abgfiz yg buat, saya hanya menyusukan baby shj. nak mengadap pc lgsg xleh, nak jalan lgsg rs lemah. makanan pun abgfiz bw ke bilik. rs mcm princess pun ada. kekeke
terima kasih atas segala doa untuk saya.

p.s : nora, sy dh slmt bersalin. gmbr ada byk di facebook.
p.s : untuk komen2.. insyaAllah pya ms sy balas.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

Ummi Salsabila said...

selamat berehat izza.happy breastfeeding too.:)

time nilah nk dpt lyanan tuan puteri kan.hihi

Bint Lazim said...

congrats kak izza!

AshAnas said...

rehat byk2... kali ke-2 berpantang di sana kan... congrats!

Yantie said...

comey sunnguh bb mu za. jg kesihatan tau za. pantang betul2. taun depan bleh tgk anak2 mu. rindu sungguh kt mu za.

Chik Na said...

tahniah Izza sekeluarga..semoga cepat recover n take care :)

irma-ain ibrahim said...

tahniah. :)

Nida said...

Alhamdulillah..

Tahniah Izza dan Hafis.. :)

Bertambah lagi cucu atuk ni..

Atif said...

za!tahniah2!!wah sepasang!!alhamdulillah..pantang molek2 deh..

ummu muhammad said...

Alhamdulillah!insyaAllah bertmbah lagi seorng mujahid Allah yang hebat ;) Selamat datang Abdul Muizz Al-Hafiz..ukhuwwh filllah dari abang Muhammad Al-Hafiz jugak! same2 doa ;)

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan