RSS

Alhamdulillah, Iman dah sembuh & Spring '10 BBQ

Bismillahirahmanirahim



Update : Iman ;



Alhamdulillah, setelah hari Rabu, bintik-bintik dah berkurang. Appointment Iman dengan Doc pun saya cancel kan sebab bintik dah kurang, demam pun dah tak ada. Syukur sangat-sangat. Tapi selera Iman dah tak macam dulu, biasa dia makan nasi + baby food in jar (3 kali sehari), sekarang nasi pun sekali je. Tapi, sekurang-kurangnya dia makan..





Cubaan untuk berdiri tanpa bantuan. dalam 10 saat Iman berdiri bila umi dah nak snap gambar Iman, dah duduk dah.






Muka baru bangun tido. Cantik je rambut dia.


Update 2 : Happy mother's Day..


Selamat hari ibu kepada semua ibu-ibu di pelusuk dunia. Semangat, ketabahan, kecekalan, kesabaran mengandung, melahirkan, mendidik para generasi tidak dapat di nilai dengan wang ringgit. Kasih sayangmu abadi. Dedikasi untuk mama dan mak. Sempena hari ibu semalam.. abgfiz bagi hadiah..


.

.

.

.


Tada.....



Set cuisine. wah kemain seronok saya semalam. Terima kasih daun keladi abg.


Update 3 :


Semalam seperti yang dijanjikan, konon untuk me'release tension' yang sememangnya tension, mereka (refer to para bapa dan bujang teruna) mengadakan BBQ (tatabahasa tunggang terbalik) di Holmes Lake. Menu semalam : ayam BBQ, satay dan kuah kacang, mihun goreng, lasagna, kek batik, salad buah. Selesai aja makan-makan, mereka (refer to para 'merelease tension') bermain bola tampar. Elok sangatla, makan banyak lepas tu main. Gambar main bola tampar saya tak ambil pun, sebabnya duk layan Iman yang telah kelalian matanya..



Para bapa dan bujang sedang membarakan arang dapur.




Wah, hebat perbincangannya tu. Dapur tak nyala ke ??





Pemandangan Holmes Lake.






Tukang bakar ter'famous'







Keluarga bahagia








Wah, sampai terbakar tu..










Cik Iman dan Cik Safiyyah



Sekian sudah update cerita terkini lagi sensasi.


p.s: Semakin hari semakin berkurang pula skill cerita ceriti saya.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

aLyNnZ said...

alhamdulillh iman da shat..owh iman nk pandai diri yer? Xlama lg mesti iman pndai jaln kn? Iman kurang berselera tp still gebus gebas..besh nyer dpt hadiah dr yg trsayang..

Nadiah Sidek said...

uik..hari ni dlm sejarah..cepatnya update citer semalam :D

NURUL IZZA said...

alyynz: danish lg gebus gebas alin...geram je tgk dieee

kaknadiah: kui2..mood tetiba turun dr langit.ekeke.

p.s:malas nk edit gmbr

Wasatiah Gurlzz said...

Izza & Kak Nadiah, slmt hr ibu ya..doakan sya juga menjd bakal ibu sprti korang berdua....(angan2 mat jenin..sbb blom kwin) hahaha

yatie chomeyl said...

mujor Iman sembuh doh.
hubby Izza bui hadioh tu nok suruh wife dio msok banyok2 lagi food sedak2 ko dio la tu hik3x

NURUL IZZA said...

wasatiah aka nurul : amiin..insyaAllah waktu itu pasi tiba.sabar ye =)

YC: tuhla..meme suh mmasok bbanyok bekali.hahah

ummikhayra said...

izza... lamanya akak tak menjengah kat sini... huhuhu baru tau gak pasal iman.. alhamdulillah, iman dah sihat... lega la hati ummi kan? iman akak tengok makin bam bam la dia... semangat badan... geram je tengok... rasa nak cubit2 je... oh.. happy mother's day to you... :)

Atif said...

comey giler rambut lepas bangun tido..hihi..boolat pp die..Balqis je kurus..huhu

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan