RSS

Apple Walnut Cake




Yummy...
Sekejap je dah nak habis....
Tak sempat nak share dengan sape-sape..
Apple Walnut Autumn Cake..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

Suhaizi said...

wah macam makan kat hotel lak. huhu

maryam izza said...

macam makan hotel lah yer suhaizi hehe... za ada orang puji macam makan kat hotel... wah wah boleh bukak kedai kek ni dik oi wink!

NURUL IZZA said...

suhaizi: mcm je..xsm pun..hihi

kak eja: mcm makan kt hotel je..sbb cara hias kot..ahaha..honestly xsmpt nk share dgn jiran esp suhaizi..sbb kami berdua duk mekan depan tv..suka ati je..terus..dh nak hbs..heheh..teruk x??

maryam izza said...

tak teruk lah bagus jer sbb tak membazir hehe... tapi sian suhaizi tak dapat rasa nanti buat yg lain pulak yer... suhaizi kan jiran za yg baik hati ( i guess through the story that day =) haha wink!

sarahaiman@iowa said...

salam izza...pes time akk mmberi komen di blog awk ni stlh bbrp bln kite berkenalan scr berperingkat2..(smlm pun br ade kesempatan borak pjg2) huhu
wah..tere ek awk buat cake..looks tempting!aja akk izza..plzzz...nnti bg recipe tau...(emoticon angkat kening smbil angguk2)

NURUL IZZA said...

sarahaiman@iowa;
..aduh akak..xterrornye..pepandai je ni..akak lg pnadai tuh..nmpk kek sarah pya befday.siap lilin lg...hihihi..;p

NURUL IZZA said...

sarahaiman@iowa:
akak..semalam maunya smbg lagi tapi dek kerana aiman kesayangan mu itu menjadi aral yg terlintang, terus terusan kenalan berhenti disitu..kalu x pnjang lg kenalan kt..ye x..hihihi..nice knowing u..wink!!!

sarahaiman@iowa said...

:D
nice knowing u 2..nak wat guane..buah hati pengarang jantung tu mmg cam belangkas ngan akk..tp ni dia tgh dmm izza..tu yg tido awl tu..sian aiman..:(
hmm..kenapela akk tk kenal awk sblm kami road trip ke omaha last summer..kalo tak, blh singgah mkn cake buatan sendiri kt umh awk..hehe
btw, mane resepinye dek non???=p

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan