RSS

Happy Birthday to me~~

Bismillahirahmanirahim

Alhamdulillah segala puji bagi Allah yang Maha Pencipta, syukur kerana masih sempat bernafas di muka bumiNya. Hari lahir saya jatuh pada cuti minggu lepas, sebenarnya saya lupa.. Lupa hari tu hari lahir, almaklum la bukan pelajar jadi susah betul nak ingat tarikh. Kadang tu asyik lupa je hari ni hari apa, kadang tu saya sangka hari Isnin rupanya dah hari Rabu. Aiseh.. belum tua lagi.. dah pelupa??

Hari lahir lepas, kami sambut awal beberapa jam. Kuhik..kuhik.. ni gara-gara abgfizla.. banyak betul surprise dia kali ni . Bagi saya, ucapan tanpa hadiah pun dah kira ok.. ingatan tu yang penting. Apa-apapun terima kasih segala-galanya buat suami tercinta. Semoga usia bertambah ni, bertambahla amal untuk mengejar akhirat, amiin..



Surprise betul hadiah, banyak pulak tu.. ni kompile untuk 3 tahun ke abg? kehkehkeh... apa-apapun paling best dapat bunga, saya memang tak suka bunga tapi abgfiz memang suka bagi..
Kembang bunga tu sampai sekarang..


Petang tadi, cuaca elok-elok je.. Saya tolak Iman dan stroller ke ofis abgfiz. Elok-elok je sampai Iman tertidur dalam strooller, agaknya sebab angin sepoi-sepoila kot. Dah sampai ofis abgfiz, seronok je Iman tengok ayah dia. Anak ayah sungguh~~


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

16 comments:

yatie chomeyl said...

hepi besday izza...semoga hepi dgn gift yg best2 tu ;)

Ummi Hanie said...

hepi bezday iza !!!

uh jelesnyer dgn adiah2 best2 tuh.hehe...sekuntum mawar merah gitu ! aik..xsuke bunge ???

wow handbag ! best2...

apa2pun..semoga prtmbhn umur ni smakin mndekatkn kita kpd Allah...amin..

p/s:tgk gamba kat ofis tu akk tringat zaman hasben akk wat Ph.D dolu2..mcm tu ler,baru anak satu , then masuk 2 ... pehtu dah abis Ph.D pun ikut gi opis lg bwk anak2 brderet semata2 nk main internet ! masa tu xde lg kat umah..hahaha jakun...

lailasani said...

happy birthday...
moga2 sentiasa dirahmati Allah selalu Insyaallah

LanaBulu said...

Selamat ulang tahun..ke..?
Semoga berbahagia dan ber..ramai2 zuriatnya..ammiinnn

annie said...

happy birthday za!!!!
wah, romantiknye a.fiz, byk surprise =)

bestnye dapat hadiah ^_^

kaklong nuzula said...

Happy birthday!

Maryam said...

Salam Za...
wah seronok nya dapat banyak hadiah za :) bertuah nya Pn Za kita ni...semoga kebahagiaan Za dilindungi Allah Ameen
take care~kak ija

Ummu Ammar said...

Sanah Helwah ya ukhti jameelah (maksud : satu tahun yg manis buat saudariku yg cantik..)..mg bertambah keberkatan dan kebahagiaan di hari2 yg mendatang..

Sorry x dpt bg present..hanya doa dr jauh..

Nida said...

Selamat ulang tahun kelahiran buat Izza... lepas ni masak lagi sedap tau, kasi perut Hafiz terus maju sebagaimana majunya umur izza..hehe

ummiKhayra said...

happy birthday adik akak comei.... moga dipanjangkan umur... dibanyakkan rezeki.. dan beroleh kebahagiaan berpanjangan.... amin... :)

aLyNnZ said...

Happy belated bday izza..dpt present lg tuu..semoga ngan pertambahan umur mematangkn lg kehidupan n diceriakn lg ngan kehadiran iman disisi..ameen..

Chik Na said...

hepi belated besday ... syoknya dapat bunga..

hans said...

selamat hari lahir
moga umurmu diberkati Allah

NURUL IZZA said...

yc: mekacehhhhh..suke giless

ummi hanie: wakaka iza mmg xberapa nk suka bunga. tp hubby suke sgt bg jd kena suke..tp yg ni mmg suka sebb mrah..bau die sedap!!
ekeke..malu je..tpkan akak iza mmg suka bw iman g opis ayh die..

lailasani, lanabulu, kaklongnuzula : mekasehhh sgt2..amin doa2kalian.

kakeja, ummu ammar: terima kasih atas ingatan..amin..moga2 doa makbul.

maksu: tq maksu.errr xde gift dr NZ ke??

UK: tima kaseh akak comey lg ayu.hehe

alyyn: tima kaseh alin.maaf ;m xjenguk alin. =(

chik na: syok kan dpt bunga??

hans: aminnnn terima kaseh

NURUL IZZA said...

ani: heheheh best2.....xpe nnt amir bg kat ani plak pasni

aNiS tHe BumbleBee said...

ala...lambat wish!! sori!! time ni msti tenet tgh kene potong..hihihi...apepun..hppy belated bday ye izza..semoga menjadi umi yg berjaya membawa amanah allah itu ke pintu keredhaan Ilahi.. :)

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan