RSS

Snowman..yeah!!!!


Ribut salji...huhu..tebalkan??



Semalam dek kerana ribut salji.. dari pagi hingga jam 3 pm (tak silap akula..).. Tengok-tengok salji dah tebal 4-6" dah.. Jadi tak tahula ape kena dengan jejaka melayu terakhir disini..nak buat dan main snowman la pulak...



Jejaka yang makin berupa kanak-kanak =)




Uhhh..berusaha mencantumkan salji-salji itu..




Nak tak nak kenala amik bahagian juga..tapi bahagian camerawoman jela. Itupun sekejap masuk rumah sekejap keluar..sejukkkkkk.. tangan pula macam dah jadi ais. Jejaka-jejaka itu dah biasa dengan suhu..setiap hari keluar ke kelas. Aku ni..suhu atas 10 degree baru nak keluar. Itupun jika Ifa datang bawa Amira ke taman belakang rumah. Susah juga nak buat snowman. Mungkin sebab salji halus-halus.. mudah berderai. Tak jadi sangat tapi adalah rupa snowman tu..hihihi...

Sejukkk ni..tahan ajelaa..






Jejaka melayu terakhir.. [ abgfiz sedap je landing..]


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

kopiah senget said...

salam Bro! landing maut nmpak! hahahha takper... bukan sokmo deh! sejuk snow pun tak rasa dah....

annie said...

waa!!! bestnye za,bilela ani dapat pgg salji camtu ye...taknak pegang ais kat dalam fridge je...=(

maryam izza said...

za akhirnya dapat juga ku melihat dirimu bermain bersama salji itu haha... tebalnya

za said...

ani...za ni xmo dh pegang salji tuh..skg xsabar tggu spring..yeah..pastu summer....yeahhhh

kak eja: ni paksa rela..hahaa..xmainla..bergmbor je..abgfiz lempar pon za mls nk membalas..sbb sejuk cik kak...

maryam izza said...

memang nampak sejuk bangat hehe...

za bila nak letak gambar penuh za? teringin nak nengok gambar za dgn perut yg membesar wink !!!

za said...

kak eja: xnmpk sgtla akak oii..hr tu g jenjalan tepi umah.jumpa jiran.berkenalanla kami..bila ckp pasal pregnant dia terkejut sbb xnmpk lgsg..mane nk nmpk kurus je..

maryam izza said...

baru lagi tak nampak kot...
dah 5 bulan ke atas nampak lah tuh hehe... nanti nak tengok tau gambar za

maryam izza said...

za... cantek lah glove yg colour nya pink itu wink !!!

FaDhLi aTaRi said...

apis ngan suhaili ni macam tak mau spring datang je. hohoho

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan