RSS

Ribut Salji


Seminggu cuaca disini dah mula panas.Mungkin 'spring' akan datang awal tahun ini.Tetapi sangkaan aku meleset.Tetiba ribut salji turun.Kelas pun sebelah petang batal.Selepas solat jumaat di City Campus UNL sempat aku bergambar dalam ribut salj..Habis salji masuk dalam mulut.Pemandangan pun kurang jelas kerana salji yg tebal.Semua nampak putih.Masa ini lah kena berhati-hati semasa memandu.Jalan yang licin dan salji yang tebal boleh menyebabkan kemalangan...Siapa nak makan "ais kacang" free..Meh la ke sini..hehe..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

za said...

huh salji yg teruk..semalam suhu siap naik smpi 11 degree..tetiba pg ni salji..ingt sikit je sbb dh nk msuk spring ni..tp jam 11 tu ributla pulak...teruk betol salji sini..huhuhu..nak balik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

muqay said...

ok mamak abc satu!

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan