RSS

Keletah permata penghibur hati

Bismillahirahmanirahim

Lama betul saya tak menjenguk blog saya, Lama jugak tak mengadap pc. Tak sempat tak sempat tak sempat. Heheh.. (kununlaaaaaa =))

Tapi honestly, saya tak sempat nak mengadap pc, bukan tak ada masa.. ada je tapi saya malas nak masuk bilik study abgfiz, sebabnya bila masuk, Iman suka panjat-panjat naik atas meja. Nak update blog di pc kt ruang tamu (pc saya la tuh) gambar plak tak ada, sebab banyak gambar ada di pc abgfiz. Sudahnya...??? Diam la saya ^_^

Saya hanya check email, facebook, balaas email di ipod. hehe pada awalnya, tak tak brapa nak kasi abgfiz beli ipod ni. Tapi sekarang ni dah jadi milik saya agaknya. Sangat berguna, hatta duk kat dapur pun saya masih boleh ber'ym' dengan abgfiz. Tapi keburukkannya, mata saya jadi kabur2. maklumla tulisan kecik, nak kena besarkan mata  O_O

Lupa pulak, ramai yang bertanya pasal plasenta. Kat Nebraska state ni, plasenta dihapuskan. Memang tak boleh bawa balik. Kata nurse, ada kes dimana sesetengah kaum tu plasenta dibuat makanan. Maklumlah plasenta kan banyak khasiat =) Agaknya sebab tu la plasenta dihapuskan, tak bagi balik pun. Pernahla saya minta tapi nurse minta maaf siap-siap, memang rule tak boleh dibawa balik. Tapi Kakjaja yang dok Iowa boleh bawa balik plasenta, itula kat US ni lain stae lain rules.




 Iman, memang suka sangat pakai tudung. Lepas tu duk suh saya buka ipod, nak ambik gambar kononya... dah ada kamera depan mata, macam-macam mimik muka keluar. Iman.. iman














 Haaa.. Iman memang suka solat. Tapi satu habuk bacaan saya tak faham. Saya hanya faham~~ amiiin. Yang tu je saya faham. Bila tengok Iman macam ni, sejuknya perut saya!







Ini gambar Muizz terbaru, eh bukan baru sangat pun.. 2 minggu lepas agaknya







Ini adik punya,... tapi Iman yang sibuk-sibuk duk dalam tu. Sibuk duk tilik muka dia di cermin tu. Puting tu tak sah tak ada. Nak jugak!

p.s: Gambar tak cantik, sebab semua gambar dari Ipod.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

Ahmad Zaidi said...

comelnya aksi iman bertudung ... cute sgt :)


ps:akak pun lately byk guna ipod hubby.... senang, on terus boleh guna, notebook kena tunggu loading.. tapi selalu silap taip sbb kecik sgt keyboardnya

lina said...

hehehe....suke3...iman ni comel!!!..kak izza, muka muizz dah sebijik mcm iman waktu kecikla...

yatie chomeyl said...

mace2 mimik muko Iman buat..tok lamo lagi mesti Iman jr Muizz pulok posing gitu ehehehe

Chik Na said...

alamak terkomen guna ID hubby plak...ni la gara-gara guna ipod dia

ainzoo said...

kakak iman jeles ngan tempat lepak adik muizz ye? ehehe ;)

comel je kakak iman pakai tudung. hehe

AshAnas said...

haha, mcm2 la iman skrg ni ye... pandai nk posing dpn kamera dah anak dara ni...

.:mUnies:. said...

comey iman bertudung!

Aleyn said...

alahai...comelnyer Iman....

Ummi Salsabila said...

kelakarnya unty tgk gelagat iman nih..makin cerdik eh..mcm2 aksi dia buat! hehehe

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan