RSS

Lama betul~~

Bismillahirahmanirahim



MasyaAllah, lama betul blog ni bersawang. Bukan tak ada masa, tapi entah.. sibuk barangkali. Ekeke..



Kak Fatonah, Iza dah tak mabuk-mabuk dah tapi nak mengadap pc dalam masa yang lama agak terhad. Tambah pula, Iman suka panjat meja pc ni, jadi kerusi memang sentiasa jauh dari meja.



Raya lepas, alhamdulillah walaupun jatuh pada hari Jumaat (yang paginya abgfiz ada 2 kelas dan 2 kelas petang) kami sempat beraya bersama-sama. Mana taknya, pagi raya tuh, suka hati dia je nak ponteng kelas. Walaupun dia memonteng tapi alhamdulillah, sempat bermaaf-maafan bersama setelah dia pulang dari solat aidilfitri.












Dah subuh dah, nanti kita sambung cite lagi ye.


p.s: Ayat terbelit-belit.hehe gomen ne~~


p.s: Tahniah buat adik ipar, Nor Hafizah kerana selamat melahirkan bayi lelaki tanggal 25 Sept bersamaan 16 Syawal lalu walaupun ada sedikit komplikasi. Get well soon, dan selamat berpantang~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

yatie chomeyl said...

rindu Iman doh ni....mabuk lg ko Izza?

aLyNnZ said...

izza rindunyer kat izza ngan iman..
alin skrg nie bz lar..nk update blog pun xsempat..nak update pic raya pun x sempat..alahai dh nk abis raya nie..

izza jaga diri yer..

fatonahHairil said...

alhamdulillah dah ok ye??....:p
bukan apa, lama sgt tak nampak kat alam maya ni kan?hihi...
iman tu nak berblogging kot???...mane aci umi jer ader blog...ekekekek..

Chocofiz Fiz said...

nor hafizah? o__o nama sama hahaaha xDD

Lana~Bulu said...

lama jugak teman tak kemari..lagipun bila n3 baru tak de..list nya tak timbul..jadi maaf lah ye izza dan hubby..dan iman..dah boleh apa dah dia laa ni agaknya..
rasanya ada lagi 5 hari utk beraya...hee
dan tak makan ketupat daun palaih..?hee..sabao2 yee..haa

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan