RSS

Award lagi

Taraaaaaa..award lagi.. dari siapa lagi kalau bukan Bie aka kak wan. Rajin bebenor mengawardkan blog ni walaupun dah bersarang tanpa penghuni. =) Special thanks to my sis, KAK WAN MAISARAH..


: Triple Awards - The Sisterhood And Best Friend Award :



Peraturannya senang je..
1. Put the logo on your blog or post.
2. Nominate at least 10 blogs which show great Attitude and/or Gratitude!
3. Be sure to link to your nominees within your post
4. Let them know that they have received this award by commenting on their blog.
5. Share the love and link to this post and to the person from whom you received your award.

Sebenarnya tak tahu nak bagi kat sape award ni.. tapi teringat-ingat je orang ni..terus taip..
1. Kak Ain - sebab rajin benor meninggalkan komen kt blog ni.
2. Kak Jaja - walaupun duk jauh tapi keconcernnannye membuatkan diriku terharu..
3. Cik Nor di Nashville - teringat dirimu, mengingatkan daku kepada adik2 nun jauh..
4. Kak Wan - again sebab : rajin membelek blog ni, rajin meninggalkan komen, rajin bertanya khabar, rajin serajin-rajinyala..
5. Kak Eja aka Mariam Izza : rajin ambil berat, suka sangat baca blog ni, mungkin peminat no 1. ( kalau ada blog dah lama bg award pada kak eja..)

Last but not least.. pembaca setia blog ni..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

maryam izza said...

lawok lah pulak kak ija tersenarai, akk mana ada blog sayang oi haha... akk suka baca blog za rasa dekat jer walaupun jauh, nak buat blog malas lah za akak tak reti nak mengarang ahaks!!! ape pun akk start tahu dunia blog ni melalui blog za lah =)... pastu akk suka tengok fp kak jaja, seronok tengok dan baca tentang keletah sarah & aiman... keep on writing ya sis ( bersarang sekejap apa salahnya lepas tu sambung lah balik ;) )

sarahaiman@iowa said...

tq izza...u touched my heartla pg2 nih..ahaqs!
hidup di perantauan ni dik, kitela kene amik berat sesame kite..insyaAllah ukhuwwah fillah tidakkan musnah..
nnti akk masukkn dlm fp akk k..
u take k ya..

p/s:still muntah2 lg?

Lady said...

Hehe..thanks sis. sekali dia bagi balik eh..hikhikhik. jaga diri tau. kalau abg afiz buli je terus buzz kak wan.

=D

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan