RSS

Again, from tokma with love

Bismillahirahmanirahim



Sedikit update pasal umi, alhamdulillah mabuk dah beransur ok. Hari ni saya start puasa. Walaupun rasa sangat tak larat even nak bercakap, tapi hikmahnya saya tak rasa pun nak muntah. InsyaAllah bolehla menyambung puasa selama 12 hari lagi. Kepada teman-teman saya yang sentiasa bagi komen, maaf sangat sebab tak berbalas, masa untuk berada di depan pc sangat terhad tambah-tambah bila cahaya monitor boleh menyebabkan saya pening. Ditambah pula dengan kesibukan setiausaha peribadi yang sangat berdedikasi, Iman.. sapa2 aja duk depan pc, mula la dia pun nak duk depan pc jugak. Pulak, nak naik atas meja. Sudahnya... jarang betul mengadap pc...


Kali ni sampai pula parcel dari tok ma di Kota Bharu.. Tok ma bagi baju raya kat Iman, umi dan sedikit makanan.




Jubah ni sangatla cantik, tapi labuh betul dengan Iman. Umi memang kena jahit bahagian bawah..






Tudung pula, comey-comey dan muat-muat aja dengan kepala Iman. sweeet gitu...


Orang sibuk nak ambil gambar dia, dia pun sibuk nak buka barang-barang tok ma bagi.



Baju kurung ni, hadiah ayah dan umi untuk Iman. Sengaja ayah dan umi kirimkan pada tokma beli baju kurung Iman. Juga... labuh sangat. Sebenarnya dari awal saya nak jahit sendiri baju kurung buat Iman. Tapi bila dah tahu pregnant, adoiiii terpaksa batalkan hasrat. Mungkin raya tahun depan atau tahun satu lagi..




Inilah rupanya Iman dan bungkusan barang.. Sibuk benar dia nak buka juga. Sudahnya sepah bilik..


p.s: terima kasih daun keladi ya tokma, cik ki dan uncle jo. lain tahun pos lagi.kuikuikui..kiss kiss untuk semua


sedar tak sedar.. cepat kan masa berlalu????



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

AshAnas said...

Comey baju raya iman.... Izza, take care ya! Akk dh alami betapa seksanya mabuk2 muntah2 n alah pregnant ms ramadhan... Faham sgt apa izza rasa...

fatonahHairil said...

alahai..comey yer iman pakai tudung..akak pon tgh mencari tudung tok iman akak kat umah ni..(eh, nama anak kita sama la..hihi)..
iza, kalo alahan tu time awal preggy mmg kena byk sabar..akak alah sampai bulan ke 3..msk bulan 4, bedal tak igt dunia...:))

atienanurin said...

iman tome!!! nampok ete la iman loni..hehehe..ja..gapo tuh color merah hok iman pege?

fa10 said...

alhamdulillah... iman dah nak jadi kakak, patut la rajin tolong umi.. hehehe
tahniah.. jaga diri dan selamat berpuasa

Nurfatin said...

Tahniah Izza!
Rasa macam baru semalam dapat tau Izza selamat lahirkan Iman. Cepat sungguh masa berlalu. Iman nak dapat adik =)
Jaga diri elok2 dan Selamat Hari Raya Aidilfitri.

hans said...

hahahaha
comel gila
hehehe

P/S : Review Film : Step Up 3D Memang Gempak! Kalau Boleh Nak Tengok Lagi 4 Kali!

hans said...

meh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nih

P/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal....

Ummi Salsabila said...

banyaknya baju raya iman.untungnya atuk nenek belikan..

izza,take care ye.sian dia..byk2 sabo ye.rindu betul dgn adik akak ni.:)

Ummi Salsabila said...

banyaknya baju raya iman.untungnya atuk nenek belikan..

izza,take care ye.sian dia..byk2 sabo ye.rindu betul dgn adik akak ni.:)

aLyNnZ said...

alamak aii tomeinye iman berbaju kurung..sonoknyer iman dpt bnyk hadiah tanda ingatan org jauh di malaysia..

aLyNnZ said...

uikss izza mabuk2..?
iman nk dapat adik kerr..?

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan