RSS

Iman

Bismillahirahmanirahim

Marilah kita sama-sama membaca buku..



oo.. horses bunyinya macam ni.. 'umi, dia banyak rambutla...'




laa.. dah habis rupanya baca buku..



tutupla buku ni..




eh..nak tengok lagila..






Video kat bawah- Iman sedang test suara. Meh kita dengar sama-sama. Video gelap sebab umi pasang lampu tepi katil je.

video

p.s: entry umi pendek sebab duk pegang Iman yang nak naik atas meja

p.s: girls day out ada kat sini. (tak sempat nak buat entry, plus gambar tak banyak)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Nadiah Sidek said...

test suara kena lompat2 ye iman? hihi. mmg tak reti duk diam ye iman? aunty yg tgk pun letih :D

fa10 said...

tu dio Iman.... seronok ye ngetest suara.
Cherry blossom dah banyak kat sana... akak sedang menunggu juga ni, x kembang2 lg

lina said...

rajinnya iman baca buku..msti ikt makuda ni..hahahah

yatie chomeyl said...

Iman pon nak tulong umi update blog ye, sbb tu nok naik atas mejo tu hehe

Chik Na said...

dulu masa kerja kalau outstation oberseas suka beli buku boardbook ..kalu kat UK leh beli buku kat charity shop..murah murah je

aLyNnZ said...

wahh besarnyer buku iman colourfull sungguh..leka iman bc buku yerr..bijak2

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan