RSS

@#$%^& ~

Bismillahirahmanirahim



Nampak tak tajuk tu? Apa maksud dia? Itulah perasaan saya semalam. Sabar jela. Marah betul saya pada Iman. Tak pasti marahkan dia sebab menangis melalak atau sebab apa. *pms kot*



Semalam nurse datang rumah, kami janji nak jalan-jalan menikmati musim bunga dan bunga tengah berkembang mekar. Tapi disebabkan cuaca yang tidak mengizinkan - hujan- kami batalkan hasrat kami. Iman sekarang dah 8.9 kg! Patutla sakit badan ummi bila dukung dia..



Jadi petang semalam, saya keluar bawa Iman jalan-jalan. Bila letak je Iman dalam stroller tu, dia menangis, melalak teruk-teruk. Apa sebab nya saya pun tak pasti. Dah angkat baru diam, letak balik, melalak balik. Sudahnya, saya masuk dalam rumah balik, kami tak keluar pun. Ada sikit gambar bunga-bunga.




















Yang ni bunga depan rumah. Eeee best betul spring ni, bangun pagi je, buka tingkap duk layan bunga 5-10 min. Cantik betul ciptaan Allah.









Nampak tak pokok botak tu? Pokok tu botak betul musim sejuk lepas. TAPI>>>





Tada.... bunga-bunganya berseri-seri.. Cantik kan?







View depan pintu rumah






Close up sikit..





Model bunga tak berbayar.





Jelingan manja gitu






Close 4x zoom






Sekarang, hobi Iman - menjerit. 2-3 hari ni suka sangat menjerit. Kalau marah, menjerit, nak tido pun menjerit. Nyaring pulak tu. Hiksssss. Yang ni menjerit pagi tadi, sebab tak nak duk dalam swing tu. Hahaha...




video

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

Nadiah Sidek said...

berat iman sama dgn berat safiyyah. eheh..

lina said...

marah btl iman..hehe..

lailasani said...

hehe.. iman tak suke stroller eh..
izza cuba acu try test carrier ke, mei tai ke, sling ke... mungkin dia suka kalo dh suka berdukung tu...

btw,
mmg sengaja setkan font kaler itam ke? atau saya je yg nampak camni.. takleh nk bace sgt entry izza sbb background pun kaler itam... hehehe

yatie chomeyl said...

lucu la Iman duk nepik, napok sgt sajo buat2 nok tarik perhatian Izza jah hik3x

NURUL IZZA said...

kak nadiah: yeke? hehe

lina: tula..garang ikut ayah dia =)

kak lailasani: iza bukan tak nak cuba..sling tu tapi iman beratla..xlarat nak dukung.huhuhu

page iza warna ungu..xhitam..

yc: tuhla..meme sajo jah dio tu..=)

annie said...

za, dgr iman jerit macam nak test suare je.. kikiki,pastu lepas jerit diam sat.kalau camni selalu mmg tak jadi keje la ummi die....

bunge dpan pintu pun dah sangat cantik, takyah g jauh2...hmm..bilela ani nk dpt tengok btl2 dpan mate ye za

Lady said...

mommy..mommy jgn marah-marah.. siann si iman. nanti mommy marah, iman lawan jerit dengan mommy~ kihkihkih..

lawa la bunga-bunga tu.. haih.. bila laa nak sampai sana ni..

:)

sarahfazalul said...

huu, memang kena banyak bersabar ngan karenah anak-anak ni. anak sedara merengek2 pun kadang2 tak tahan nk dengar..izza, bunga-bunga cinta tu mmg cantik

Maryam said...

rindu Iman (T____T)
seronok dapat menumpang melihat ciptaan Allah yg cantik melalui blog ummi Iman :)

Nida said...

Soalan yang dah tahu jawapannya..

"bila Iman nak dapat adik???" hehe

aLyNnZ said...

huhu tomeinyer model gigirl nie pose ngan bunga..suker larr pic iman ngan bunga nie..cantik..hurmm skrg susah sgt nk shoot pic danish banyak gambar goyang..

aLyNnZ said...

bam bamnyer iman..sama berat dgn berat terkini danish selepas beberapa kali asyik demam selsema ngan batuk..huhu..sblm nie danish 9.2kg..

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan