RSS

Number one for me

Bismillahirahmanirahim







Video ni abgfiz bagi message untuk saya di twitter. Tertanya-tanya, apa la message video abgfiz bagi. Bila saya tanya, dia suruh saya tengok dulu. Saya bukan selalu buka twitter sebenarnya. Ada benda saya nak tahu baru saya buka sebab saya banyak follow berita sensasi. Ekekeke

Bila dah tengok dan hayati lirik lagu ni, saya betul-betul tersentuh. Mungkin sebab saya selalu membebel..
mana tak nya, 10 kali saya kemas rumah, 20 kali rumah disepahkan oleh Muizz. Sekarang ni, Iman tidakla sesepah dulu, mungkin dah faham. Kadang tu Iman yang tolong kemas (ikut mood ) dia la.. Tapi dengan Muizz, fenin kepala dia sepahkan mainan dia. Kadang tu penat saya membebel.. kadang saya rasa membazir je tenaga mulut saya, membebel pada kanak-kanak yang hanya tahu menangis bila lapar dan tak selesa, sengih-sengih bila dia rasa nak sengih, ketawa bila dia gembira. Ekekek.. how silly am i..

Being a mom is precious moment

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

pinky mouse said...

nakal ye muiz.. takpa, besar nanti bijak tu..

Nurul Hasanah said...

statement kakiza buat sy tak sabar nak jadi mum~hihihi *ayat koya*

Nurul Izza said...

@ pinky mouse: insyaAllah..

@nurul hasanah: ekekek, xpe koya2 jd mak xpe,...

Alhamdulillah, terima kasih kerana membaca. Syukran Jazilan